Smještaj i restoran

Kuća u prirodi Zlatna Greda raspolaže smještajnim kapacitetom za 46 osoba u moderno uređenim i opremljenim sobama i spavaonicama – kategorija hostel.


Smještaj

Restoran

Smještaj

Od ukupno 7 soba koje imaju svoju zasebnu kupaonicu i WC, 5 soba ima 4 kreveta, dok su 2 trokrevetne. Jedna od četverokrevetnih soba u potpunosti je prilagođena teže pokretnim osobama.

Tri spavaonice nalaze se na katu glavne zgrade koje imaju zajedničke kupaonice i toalete. Dvije spavaonice imaju 6 kreveta, a jedna 8 kreveta. Spavaonice su idealne za team building programe do 20 osoba. Dakle, 10 je zasebnih kreveta i 10 je kreveta na kat. Posteljina, ručnik i lampe za čitanje uključene su u cijenu.

 

Restoran

Restoran Zlatna Greda nalazi se u sklopu naše Kuće u prirodi moderno i eko uređenog ambijenta s pedesetak sjedećih mjesta.

Pustaraški jelovnik ravnomjerno sadrži riblju, vegetarijansku i mesnu lepezu domaćih i svježe pripremljenih jela. Namirnice i proizvode biramo prvenstveno od lokalnog stanovništva Baranje potičući eko proizvodnju i male poduzetnike koji doprinose razvoju zajednice. Kuća u prirodi ima vanjski roštilj, terasu i mjesto za logorsku vatru prilikom večernjih druženja uz pjesmu.

Idealno je mjesto za razne tipove organiziranog druženja, zabava, obilježavanje rođendana, zaruka, godišnjica, krizmi i slično.