Velika adrenalinska pustolovina

Aktivnost privremeno nedostupna. 

Zabavite se i izgradite svoj tim kroz savladavanje visinskih prepreka na prvom slavonsko-baranjskom adrenalinskom parku i zip-line-u ili se okušajte se u penjanju na umjetnu stijenu.

Korisnici: djeca, odrasli

Oprema: vlastita sportska zatvorena obuća, vodiči

Cijena: na upit

Preporučeni period godine za aktivnost: od ožujka do listopada

Blago starih pustaraša

Starosjedioci pustare Zlatna Greda često su skitali podunavskim šumama u potrazi za jestivim gljivama i ljekovitim biljem. Usput su često ostavljali razna „iznenađenja“ koja bi ih dočekala idući put kad bi krenuli istim putem. Njihovo skriveno „blago“ i danas čeka da ga pronađete! Zakoračite kroz močvaru u ribarskim čizmama, zaveslajte kroz tršćake u potrazi za davno izgubljenim pustaraškim blagom.

Korisnici: odrasli

Oprema: kanu, vesla, sigurnosni prsluk, čizme, vodič

Trajanje: 2h

Cijena: na upit

Preporučeni period godine za aktivnost: od ožujka do listopada

Putevima dunavskih alasa

Cijelo područje poplavne nizine Dunava vrvi ribom, koja je glavni specijalitet lokalne kuhinje. Riječni ribari – Alasi bili su vrsni kuhari i uvijek su za svoje riblje specijalitete birali najbolje sastojke. Postanite na jedan dan i vi dunavski alasi, zaveslajte kanuima i drvenim čamcima kroz poplavne šume, kročite putevima divljači, kroz napuštena prostranstva stare pustare i uz timski rad pronađite sve što vam je neophodno za spremanje ukusnog podunavskog ručka. Uz recepte i savjete našeg kuhara, upotrijebite prikupljene sastojke i okušajte se u spravljanju gurmanskih specijaliteta dunavskih alasa. Naš kuhar će ocijeniti vaša jela i proglasiti pobjednički tim – nove “Dunavske alase”.

Korisnici: odrasli

Oprema: Vlastita odjeća i obuća prilagođena vremenskim uvjetima, oprema za kuhanje

Trajanje: 4-5h

Cijena: na upit

Preporučeni period godine za aktivnost: od ožujka do listopada

Veslanje kroz Kopački rit

Ovaj program uključuje veslanje u kanuima i rukavcima Kopačkog rita uz pratnju stručnog vodiča. Uz početne instrukcije i upute veslači će se zaputiti močvarnim prostranstvima, ulazeći u rukavce, promatrajući i osluškujući životinjski svijet oko sebe.

Nakon veslanja odlazimo do Kuće u prirodi Zlatna Greda na zasluženi ručak i odmor.

Korisnici: djeca, odrasli

Oprema: kanu, vesla, sigurnosni prsluk za vodu, vodič

Minimalni broj sudionika: 6 osoba

Trajanje: 4h

Cijena: na upit

Preporučeni period godine za aktivnost: od travnja do listopada